Limebarb

 




http://www.limebarbstores.com/


I den här lite annorlunda artikeln tänkte jag ta upp en väldigt vanlig fråga som man får som cosplayare, nämligen;  "Var har du köpt din dräkt?". Som vi alla vet gör de flesta cosplayare sina egna dräkter, och eftersom detta inkluderar även mig så har man alltid snällt fått berätta att man gör allt själv. Då kommer följdfrågan: "SHITVABALLT!" oftast följt av ett "Men vet du något ställe man kan köpa på då?"

Därav titeln på dagens artikel. 

Limebarb är ett ställe jag hamnade på av en slump en gång för massvis med år sedan. I princip är det en studio baserad på cosplay och comissions. Du skickar in en beställning på vad du vill ha - vare sig det är en dräkt som redan finns eller en som du kommit på själv - tillsammans med dina mått, så syr de upp det åt dig. Och tro mig, de här tjejerna är duktiga.

Grundaren av Limebarb kallas rätt och slätt Barb och har haft som dröm att få öppna en "cosplayateljé" sedan många år tillbaka, och har nu lyckats.
Känner någon av er till den amerikanska cosplayprofilen StripperVash? Han är i alla fall en av Limebarbs många kunder. 

Så, om du har ett starkt behov av en snygg cosplay men saknar kunskapen att skapa dem, eller har du en kompis i akut behov av en dräkt? Fundera på Limebarb, gå in på deras hemsida och klicka runt lite, det är inte särskilt dyra priser och ibland shippar de gratis utanför USA. De klipper och stylar även peruker, och gör sina egna peruker ifall du ber dem om en särskild design.

De har dessutom ett otroligt galleri som är väldigt intressant och roligt att bläddra igenom. Gå in och kolla, du kommer inte ångra dig!

Exempel på vad de har gjort:

 

    

   
Skrivet av Mitternacht


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0